Бриджит Макрон първа дружка с кралица Летисия (Вижте колко са си близки)

Гласувайте за статията

Топла връзка между Франция и Испания, Бриджит Макрон първа дружка с кралицата на Испания

Топла връзка между Франция и Испания се заражда. Бриджит Макрон и Летисия Ортис демонстрираха близко приятелство по време на официална среща във Франция. Испанската кралска двойка е на посещение във Франция, по традиция. Този път обаче близките им отношения с домакините бяха факт.

Маниерът на Бриджит да се държи фамилиарно със съпругите на световните лидери става все по-очевиден. А тези, с които се чувства близка, открито прегръща и то доста интимно.

Първа приятелка на новата президентша се оказа Мелания Тръмп. Тя дори е получила покана да посети семейство Макрон в Париж, когато пожелае. Бриджит не крие, че е искрено притеснена за приятелката си, която живее под ключ в Белия дом. „Дори пред прозорец не може да се приближи, преди някой от охраната й да изскочи пред нея като жив щит. А да го отвори е направо невъзможно“, сподели тогава тя.

С Летисия Испанска отношенията й не изглеждат по-различни. Двете се срещнаха на срещата на върха по-рано и оттогава доста се сближиха. Летисия и Фелипе присъстваха на откриването на изложбата на испанския художник Хуан Миро в Париж. След това бяха поканени на официална вечеря в Елисейския дворец. А Бриджит не пропускаше да се прегърне с кралицата и през цялата среща не я изпускаше от погледа си.

Очевидно двете дами имат много общо – любовта към културата, любовта към модата и изкуството, а също така и образователната реформа им е изключително близка. И двете са омъжени за много влиятелни мъже, които очевидно са изправени пред сериозни предизвикателства.

Близостта между двете бе запечатана от камерите на обективите. А възторгът с който посетиха изложбата и я напуснаха прегърнати, не остави съмнения, че наистина са добри приятелки. Очевидно се създава един нов таен клуб на първите съпруги и само избрани участват в него…

Бриджин Макрон - кадри Instagram

Бриджин Макрон – кадри Instagram

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар