Диона проговори за личния си живот (Изневерявала ли е на приятеля си?)

Гласувайте за статията

Диона разкри изневерявала ли е на приятеля си

Диона проговори за връзката си. Тя беше петият участник напуснал къщата на риалити формата „ВИП Брадър“ по Нова тв. Според рапърката в основата на нейното изгонване стоят провокациите на гримьора Валентин Кулагин.

„Естествено, че са в основата. защото целта му беше хората, с които се кара, да му обръщат внимание, за да може той да е интересен и да изглежда, като човекът, който казва истината в очите на звездите. Естествено, по този начин ги злепоставяше. Просто самият той няма с какво да изпъкне и затова се опитва да изпъкне на гърба на някой друг. Първо го правеше с Нора, след това започна с мен, с Петко, с Папи, с Розмари. Ясно е, че Кулагин отстрани изглежда много прям, много директен, а всъщност не е така. Той просто вървеше като фурия и обиждаше всичко наред“, обяснява Диона за провокациите на гримьора,пише  lige.dir.bg.

Рапърката казва, че е щастлива, че вече е извън къщата на риалити формата, защото мястото й не е било сред „цялото това лицемерие“ и сред „тоя цирк“.

Диона разкрива и подробности около личния си живот. Тя има приятел, с кого са зедно от няколко месеца. „Заедно сме от няколко месеца. Много се разбираме, той е много забавен. Обичаме да ходим в мола да ядем, обичаме да ходим на кино, обичаме да тренираме заедно, да се разхождаме, да гледаме филми вкъщи. Много ми помага и в работата“, споделя рапърката за своята връзка.

Диона проговори за връзката си сн. Инстаграм

Диона проговори за връзката си сн. Инстаграм

В къщата на „ВИП Брадър“ Кулагин захапа Диона и я обвини, че я е виждал да изневерява на приятеля си. „Това са пълни глупости. Става дума за миналата година, когато със сегашния ми приятел още не се познавахме. Бях в друга връзка. Това е пълна измислица, пълна глупост“, обяснява рапърката. „Даже, няколко дни след това, ние с Кулагин се изяснихме по този въпрос и той си призна, че си го е измислил“, допълва Диона.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар