Жоро Бирмата и синът на Миню Стайков се крият заедно от МВР

Гласувайте за статията
Жоро Бирмата и Стайко Стайков се издирват от Интерпол

Стайко Стайков, син на арестувания за производство на цигари и данъчни престъпления алкохолен бос Миню Стайков, и Георги Станоев – Жоро Бирмата, който съще е издирван като бос на 4 нелегални фаблики за цигари, се укриват заедно от МВР в чужбина. Това разкриват пред в. „Уикенд“ столични антимафиоти.

Според оперативна информация, получена от надеждни информатори от МВР, двамата издирвани под дърво и камък мъже са избягали заедно от страната и в момента се укриват в държава, която е извън пределите на Европа.
Стайко Стайков успя да се изплъзне на МВР в първите дни на септември, когато антимафиотите задържаха баща му и още няколко души заради разкрита нелегална фабрика за производство на цигари в Карнобат.

Дни по-късно криминалистите щурмуваха и офиси и ресторанти в София, стопанисвани от Жоро Бирмата, баща му Евлоги и майка му Лидия, известна с прозвището си Лидка Скалата. Бирмите са разследвани като босове на разбитите през лятото четири нелегални фабрики за цигари в Тутракан, Дупница, Горна Оряховица и плевенското село Ясен. В тази полицейска хайка обаче не бяха задържани баща и син Станоеви.
„Имаме данни, че Жоро Бирмата е напуснал страната часове след акцията срещу Миню Стайков. Почти 100 процента е сигурно, че Бирмата и Стайко Стайков в момента са заедно“ – разкрива източник на МВР.

Последно Жоро Бирмата имаше връзка с Алисия

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар