Любен Дилов-син ли пише постингите на Нора Недкова в социалните мрежи?

Любен Дилов-син ли пише постингите на Нора Недкова в социалните мрежи?
5 (100%) 1 vote

Нора Недкова първа напусна Къщата

Подозират, че Нора Недкова не е чак толкова грамотна, че да се изразява така

Размисли на звездата от „ВИП Брадър“ Нора Недкова, публикувани в Инстраграм навръх 25-ия й рожден ден, се превърнаха в интернет сензацията на последната една седмица – пише в. „Уикенд“. Постингът на Мис Плеймейт имаше WC привкус, но съвсем не беше „голяма глупост“, за каквато повърхностните читатели побързаха да го обяват. В него имаше и самоирония, и дълбока философия – отбелязва изданието.

„Ето, навърших 25! Четвърт век. Доста неща успях да свърша за толкова време. Научих се да ходя, но и сега се случва да се препъна. Научих се да стискам, когато ми се ходи до тоалетна… и поне инциденти с това нямам. Ето един значим успех! Но нали не е важно колко пъти си се осирал, важното е всеки път след това да успееш да се избършеш! Научих се и да се бърша!“ – гласи част от хитовата публикация за нашумялата варненска бръмчалка.

Празна глава не е способна да сътвори подобен словесен шедьовър. Нора Недкова е или много умно момиче, за което публиката на „ВИП Брадър“ така и не разбра, или някой друг й пише постингите. Някои дори заподозряха, че истинският автор на бележката е Любен Дилов-син. Той е известен с остроумието, самоиронията и с високия си интелект. Освен това е и шеф на „Плейбой“ и като такъв короняса Нора Недкова за Мис Плеймейт в края на 2017 година.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар