Истината лъсна! Веселин Плачков в комбина с „ВИП Брадър“ (Вижте защо излезе от Къщата)

Истината лъсна! Веселин Плачков в комбина с „ВИП Брадър“ (Вижте защо излезе от Къщата)
5 (100%) 2 votes

Веселин Плачков със специална клауза в договора си

Веселин Плачков в комбина с „ВИП Брадър“. Актьорът трябвало по договор да напусне риалити формата след 15-тия ден от престоя си. Той и продуцентите на „ВИП Брадър“ измислили гениален сценарий, с въображаемата му клаустрофобия, за да може Плачков по-бързо да се прибере у дома при Мариана и дъщеричката си Екатерина, пише Блиц, позовавайки се на „Шоу“.

Заради агресивното си състояние Плачков беше натикан заедно с Кулагин и Божана в Център за психическа устойчивост и емпатия. Затвореното пространство се оказа причината той да си тръгне от къщата на риалити формата. Истината обаче е съвсем друга. Веселин Плачков се договорил предварително да излезе от „ВИП Брадър“ след 15-ти ден от престоя си в къщата, за да се върне при Мариана и новородената си дъщеря.

Припомняме, че докато беше в риалити формата на актьора му се роди дъщеря. Той напусна къщата, за да бъде до Мариана при появата на дъщеричката им. След вълнуващото преживяване Веселин се върна при своите съквартиранти. В изповедалнята на „ВИП Брадър“ актьорът обясни колко е развълнуван от появата на малката принцеса.

Плачков чакал в коридора на болницата докато донесат малката Екатерина Веселин Плачкова и докато излезе Мариана. Чакането му се сторило безкрайно. Моментът, в който вижда за първи път Екатерина и Марина след раждането, Плачков никога няма да забрави. За него това е „уникален спомен, съкровен момент“.

Докато беше в къщата на „ВИП Брадър“, съквартирантите и Големият брат организираха специално парти за щастливия татко. Всички се насладиха на хубава музика, а снимките на Екатерина и Веселин се въртяха на специален екран.

Актьорът благодари на своята любима от изповедалнята, че го е направила баща и че го е дарила с това огромно щастие, въпреки трудностите, през които е преминала, през цялата бременност.

Веселин Плачков и "ВИП Брадър" в комбина сн. Фейсбук

Веселин Плачков и „ВИП Брадър“ в комбина сн. Фейсбук

Щастливият татко вече е при семейството си и най-вероятно помага на Мариана в грижите за малката Екатерина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар