Албена Вулева оплю водещите на „Папараци“ (Вижте думите й за Венета Райкова и Николета Лозанова)

Гласувайте за статията

Албена Вулева оплю Венета Райкова и Николета Лозанова

Албена Вулева даде специално интервю, в което разказа липсва ли й телевизията и дали мисли да се завръща на екран. Вулева разкри още какво я е привлякло в новата й религия – исляма и прави ли магии, както я обвиняват.

Албена беше категорична пред „Шоу“, че телевизията въобще не й липсва. „Телевизията не ми липсва, защото тя, като вид медия, е на изживяване. Интернет я уби, а аз владея интернета“, заявява Вулева.

Тя не пропусна да оплюе и водещите на „Папараци“ – Венета Райкова и Николета Лозанова. „Няма да обсъждам продукции, които са нескопосани имитации на мои предавания. И двете женички не стават нито за водещи, нито за другите им занимания. Обикновени български провинциалистки, които според мен трябва да затварят туршии и да крепят духа на българщината пред чушкопека“, казва Вулева.

Тя е категорична и на въпроса дали би седнала на стола на Гала като водеща на „На кафе“. „На ничий стол няма да сядам, нито имам желание да сядам. Аз седя само на индивидуално създадени за мен столове. Даже аз сама си ги създавам“, заявява Албена.

Религия

Скандалната водеща разкрива и защо се е отказала от християнската религия и е приела исляма. „Исляма приех необмислено, импулсивно, емоционално и изцяло по волята на Аллах, който ме повика. Имах непреодолимо желание и теготение да се присъединя към тази религия, да се слея с този свят. В това мое действие стои единствено връзката ми с Аллах. Няма подтекст, няма обмисляне, няма цел или причина – всичко е зовът на сърцето. Изучаването на исляма, вникването в него, дойдоха после. Тогава си обясних защо се е случило така – това е житейска философия, която почти изцяло съвпада с моята!“, казва скандалната водеща.

Вулева нарича това, което прави ритуал за пречистване на духа, а не магия. „Не могат да ме обвинят, че правя магии, защото ще правя каквото си искам! Никъде не е забранено да се правят магии. А и да беше забранено – тепърва имат да доказват, че това, което правя са магии, а не ритуали за пречистване на духа!“, заявява тя.

Албена Вулева оплю Венета Райкова и Николета Лозанова сн. Фейсбук

Албена Вулева оплю Венета Райкова и Николета Лозанова сн. Фейсбук

Тя споделя още, че не познава други хора, които правят магии. „Познавам хора, които се занимават с това и това съм аз. Други не познавам, не смятам и да се запознавам, нито да обменям и споделям опит и идеи – всеки да се оправя!“, обяснява Вулева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар