Рейтингът на „ВИП Брадър“ се срина (Кой е виновен?)

Рейтингът на „ВИП Брадър“ се срина (Кой е виновен?)
5 (100%) 1 vote

„ВИП Брадър“ с най-лошия си сезон досега

„ВИП Брадър“ се срина. В момента в ефира на Нова тв върви един от най-слабите сезони на риалити формата. Последните данни на пийпълметричните системи, които изчисляват рейтинга на предаванията в родния тв ефир, сочат, че това е най-слабият сезон на риалитито. Липсата на истински звезди и налагането на измислени ВИП-ове е отблъснало аудиторията на формата.

Тъжните резултати сериозно притеснили целия екип на „ВИП Брадър“, още повече, че този сезон до последно беше под въпрос, пише blife.bg. Все пак Нова тв отпусна кредит на доверие на предаването, който обаче засега не се оправдава. Според последните данни, рейтингът на епизодите е около 10% и не повече от 25-26% шер. Това означава, че едва 10% от зрителската аудитория са гледали риалити формата. Понятието „шер“пък показва процента на включените на Нова телевизори в страната.

Цифрите са трагично ниски. В най-силния сезон на „ВИП Брадър“ шерът е достигнал цели 40%, а сега е едва 25-26%.

Твърди се, че най-рейтинговият сезон в историята на риалити формата у нас е този от есента на 2105-та година. Сред съквартирантите тогава бяха дует „Ритон“, Преслава, Кристина Димитрова, Станимир Гъмов и Ернестина Шинова.

Продуцентите на „ВИП Брадър“ са вкарали в Къщата персони, далеч от същината на понятието ВИП. Плановете на продуцентите, че скандалите между Нора Недкова и Кулагин ще вдигнат рейтинга до небесата, се оказала пълен провал.

В официалната страница на предаването в социалната мрежа Фейсбук много хора споделят своето негативно мнение за сезона. Някои от тях казват, че предпочитат обикновени хора да влезнат в къщата на риалити формата, а не измислени ВИП-ове като Нора и Кулагин.

Сезонът на "ВИП Брадър" с най-ниския рейтинг досега сн. Фейсбук

Сезонът на „ВИП Брадър“ с най-ниския рейтинг досега сн. Фейсбук

Някои фенове на предаването се чудят как продуцентите могат да сложат звезди като Ваня Костова и Ева заедно с останалите „ВИП-ове“ на едно място. Според голяма част от зрителите на формата, на повечето съквартиранти мястото им не е в къщата, защото няма нищо ВИП в тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар