Доналд Тръмп стана за смях (Вижте в какво неловко положение изпадна)

Гласувайте за статията

Доналд Тръмп се изложи с непростим гаф, американския президент стана за смях с невниманието си

Доналд Тръмп попадна в неловка ситуация, която не убягна от вниманието на наблюдателните потребители на социалните мрежи. Когато политикът се качваше на самолета за да присъства на митинг в Минесота невниманието му изигра жестока шега.

Американският президент излезе от бронираната лимузина  започна да се изкачва по самолетната стълба когато изведнъж стана ясно, че нещо бяло подобно на тоалетна хартия се е закачило на едната му обувка.

Снимка: Инстаграм

Видеото с гафа на Доналд Тръмп се разпространи в социалните мрежи. А потребителите сякаш,само това чакаха и започнаха да се шегуват като разкриваха най-различните си версии защо е допуснато това да се случи.

Те коментират, че никой от обкръжението на американския държавен глава не го харесва заради неговото его и открит нарцисизъм. Явно тези негови качества карат хората му вместо да го предупредят за нелепицата да снимат видео.  Никой преди не би позволил на Барак Обама да се излага по този  начин, на мнение са Инстаграм феновете.

Други са още по-крайни те смятат, че Доналд Тръмп го е направил нарочно с единствената цел да разстрои американците, предават от електроното издание за светски новини spletnik.ru.

Президентът този път беше сам без първата дама. Мелания Тръмп не го придружи защото е на официално посещение в Африка.

Повече за резила на Доналд Тръпм виже във видеото!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар