Ричард изуми съквартирантите (Вижте как)

Гласувайте за статията

Ричард остави съквартирантите си без думи

Ричард изуми съквартирантите си. Разсъжденията на фитнес инструктора за мястото на жената в обществото оставиха съквартирантите му без думи. Мнението му със сигурност вся смут сред дамите в къщата на „ВИП Брадър“. Те определено не очакваха „Мистър София“ да е толкова назадничав в мнението си за равноправието между половете.

Според Ричард жената трябва да е домакиня и да готви на мъжа, а той трябва да я издържа. Фитнес инструкторът е на мнение, че жената е жена само зад котлоните, а мъжът няма никакво място в кухнята. „Но за готвене, според мен, си е нормално жената да готви. Аз също мога да готвя обаче, аз като работя по 12-13 часа, не мисля, че аз трябва да се прибера и да си делим готвенето“, категоричен е Ричард.

„Аз съм на този принцип… Аз съм на принципа, че мъжът трябва да изкарва пари, трябва да дава пари на жената, да я поддържа жената“, споделя фитнес инструкторът пред съквартирантите си. И допълва, че задължение на мъжа е да дава джобни на жената до себе си и да плаща сметките. А очакванията на Ричард са жената да сготви. „Защо да не очаквам поне да ми сготви? Аз нищо друго не искам“, заявява той.

Фитнесът инструкторът не кара жената до себе си да работи, а изкарва и й оставя достатъчно пари, за да не й липсва нищо. Ричард е категоричен, че никога не би се хванал с жена, която изкарва повече пари от него, защото това ще срине самочувствието му.

Фитнес инструкторът няколко пъти подчерта, че няма да си хване за гадже жена, чиито стандарти не може да догони. „Аз няма да отида да излизам със жена, която изкарва по 100 хиляди на месец. Естествено, щом не мога да й стигна стандартите, няма как да излизам с нея“, още веднъж заяви Ричард пред женската аудитория в къщата на „ВИП Брадър“.

Ричард изуми съквартирантите си с разсъжденията си за мястото на жената сн. Фейсбук

Ричард изуми с разсъжденията си за мястото на жената сн. Фейсбук

Думите на Ричард видимо смутиха жените. Те определено не споделят мнението на фитнес инструктора, че жената трябва да стои в кухнята, а мъжът да изкарва парите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар