Моделка от ЮАР проговори за Джордже Михалевич

Моделка от ЮАР проговори за Джордже Михалевич
5 (100%) 1 vote

Моделката от ЮАР и Джордже Михалевич са били изключително близки

Джордже Михалевич е бил изключително близък с една от най-известните моделки в ЮАР. Красавицата Сабина Есса, която е известна блогърка, проговори за отношенията си с него. Моделката се изявява и като активист, борещ се за правата на животните.

Оказа се, че тя е последната жена, разговаряла с него. Часове преди смъртта на Джордже Михалевич той провел телефонен разговор със Сабина. Красавицата споделя, че той е бил невероятен човек.

Двамата имали свой ритуал, който изпълнявали при всяка една от срещите си. Винаги похапвали от любимите на боса мъфини с ягодово сладко и сметана.

Сабина споделя, че това вече е нейният любим десерт. Преждевременната смърт на бизнесмена е същински шок за нея.

Както вече стана ясно, той ще бъде погребан утре. Погребението ще бъде в Йоханесбург, въпреки желанието на майка му това да се случи в Черна гора.

Опелото ще се състои в гръцката църква в града, в който съпругът на Наталия Гуркова е живял дълги години. След раждането на сина им, нашенката се прибра в столицата. Тя сподели, че е решила да се върне в България заради високата престъпност в Йоханесбург, тъй като не желае да отгледа децата си в подобна обстановка, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар