Нова версия за убийството на Джордже Михалевич

Нова версия за убийството на Джордже Михалевич
5 (100%) 1 vote

Изплува още една версия за убийството на Джордже Михалевич

След убийството на Джордже Михалевич на бял свят лъснаха скандални разкрития за бизнеса му. Разследващите са категорични, че бизнесът на диамантения бос е в основата на покушението му.

Една от версиите гласи, че съпругът на Наталия Гуркова сам е подписал смъртната си присъда. Той е бил съдружник на чешкия мафиот Радован Крейчин. От две години чехът излежава присъда в затвора в Йоханесбург.

През 2015 година съпругът на Наталия Гуркова е бил разследван за пране на 3 милиона евро. Тогава той успя да се измъкне, съдействайки в разследването срещу Крейчин. В резултат от това Джордже Михалевич се размина само с парична гаранция, а съдружникът му беше вкаран в затвора.

Крейчин стои и зад отвличането на бащата на Джордже. Свекърът на Наталия Гуркова е бил изтезаван в продължение на дни от похитителите си. Малко след като го освободиха, той издъхна от раните си.

Нова версия, свързана с убийството на диамантения бос, гласи че той е бил ликвидиран заради забранени вещества. Слухът гласи, че Михалевич е бил част от организирана група за трафик на опиати от ЮАР към Европа. Всеизвестен факт е, че златото и диамантите се използват като разменна монета в тези сделки.

Разследващите разкриха, че в деня, в който съпругът на Наталия Гуркова е бил ликвидиран е носил в себе си 28 000 евро, пише ПИК. Парите са били открити във вътрешния джоб на сакото му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар