Ралица Паскалева показа тримесечния Максим (Вижте на кого прилича бебето)

Гласувайте за статията

Ралица Паскалева се хвали с тримесечния си син, момченцето май е като две капки вода с прочутия с татко

Ралица Паскалева взриви мрежата със снимки на тримесечния си син Максим. Актрисата пусна негови два фотоса. С които успя да разпали разгорещена дискусия сред своите почитатели.

Любимата на Теодор Салпаров показа бебето. Момченцето на актрисата и волейболната ни звезда расте здраво и щастливо. Но феновете веднага започнаха да спорят на кого повече прилича малкия бонбон.

Максим на Ралица Паскалева и Теди Салпаров
Снимка: Инстаграм

Естествено Максим получи много комплименти и пожелания. Но повечето от последователите на Ралица Паскалева са на мнение, че бебето е копие на баща си. Други пък твърдят, че по-скоро е едно към едно с красивата си майка.

Максим на Ралица Паскалева и Теди Салпаров
Снимка: Инстаграм

Така и не се стигна до консенсус сред феновете, на за сметка на това пък снимките събраха за отрицателно време хиляди лайкове, предават от електронното издание slava.bg.

Най-правдоподобни са твърденията на тези, които смятат, че все още е рано да се каже на кого прилича наследника на актрисата и волейболния национал. Те смятат, че бебетата много бързо се променят в началните месеци след раждането. Трябва да мине доста време за да се каже със сигурност кои черти е наследило малкото.

По едно старо правило момченцата повече приличат на майките си. Но всяко правило си има изключение затова е рано да се каже кого повече прилича Максим. Пък може да е и на двамата.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар