Данчето Христова цъфти на 75 години (Вижте я в топ форма)

Гласувайте за статията

Данчето Христова в супер форма, естрадната прима с нова кола бръмчи по софийските улици

Данчето Христова не остава назад от модните тенденции. Макар певицата да е на 75 години тя  младее и не се дава на старостта.

Снимки: Ретро

Скоро естрадната прима се обзаведе с нова кола. Заменила е старата си с елегантен модел на „Алфа Ромео”. Чийто базов модел се продава за не по-малко от 40 хилядарки.

Снимки: Ретро

Йорданка Христова демонстрира младежка визия и винаги е облечена супер модерно. Когато я снимаха фотографите на „Ретро” тя бе заложила на ярко оранжев костюм и екстравагантно бижу.

Случайни минувачи, които веднага разпознаха легендарната естрадна изпълнителка изкоментираха, че Данчето изглежда на не повече от 60 години.

Снимки: Ретро

Известен факт, е че в продължение на много години неостаряващата звезда поддържа духа и тялото си с йога и всяка вечер произнасяла мантри. Говори се, че от както се захванала с хата йогата тя станала полувегетарианка. Хапвала само зеленчуци и плодове като добавяла към тях и полезните морски дарове.

В топлия есенен ден Данчето се срещна със своята дружка Нора Нова. Която е известна с това, че е първата бг певица с участие в Евровизия. След като се разделиха госпожа Христова отиде на пазар и си избра единствено пресни зеленчуци за салатата, която всеки обяд си приготвя. Но не пропусна да се зарадва и с една красива орхидея.

За разлика от своята колежка  Лили Иванова Данчето е известна с това, че никога не си е придавала важност. Винаги сама се е грижила за домакинството си, спокойно се разхожда сред хората и винаги е била отзивчива когато я спрат за автограф, предават от retro.bg.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар