Румен Радев напълня драстично (Снимка преди и сега)

Гласувайте за статията

Румен Радев завъди шкембе, стресът на „Дондуков” 2 се отрази пагубно на фигурата му

Румен Радев съвсем се е загладил в сравнение с преди две години. Когато прекрачи прага на „Дондуков” 2.

От както стана държавен глава генералът е качил няколко килограма, разкриват от президентството. Костюмите, които му бяха ушити по мярка в началото на мандата днес са му тесни и затова му шият нови.

Колаж: Ретро

Нашишкавяването на Радев може да се установи и с просто око. По време на предизборната кампания той впечатляваше с изваяна фигура с мускули и без грам тлъстинки. Днес вече може да се забележи, че пуска двойна брадичка, загладил е бузите и коремчето му е нараснало значително. Според запознати натрупването на мазнини в тези области издават големия стрес, на който е подложен бившият летец.

Те коментират, че в политиката стресът е много по-голям от колкото е очаквал генералът. Е, и с летенето никак не е лесно, но ежедневието му е натоварено с постоянно напрежение. Което не може да се сравнява с предишната му работа, предават от електронното издание retro.bg.

Според политици, които са загрижени за елегантната фигура на държавния глава Румен Радев трябва да намери време да потренира във фитнес залата и да спре с пищните и напоителни софр. На които често го щракат в компанията на първата дама Десислава Радева.

От кухнята на „Дондуков” 2 разкриват, че Радев бил голям чревоугодник. Не спазвал принципите на здравословното хранене. И трудно ще се раздели с излишното тегло. Натрупано от похапването на кебапчета, джолани и банички. Понякога дори на направо на улицата.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар