Бареков за Росен Плевнелиев: Държи се като педи! (изпрати го в клиника – виж тук)

Николай Бареков с шокираща обида към Росен Плевнелиев
0

Николай Бареков втрещи мрежата с цветущ коментар за Росен Плевнелиев!

Евродепутатът Николай Бареков рискува да си навлече съдебно дело от бившия президент Росен Плевнелиев. Който вече заяви, че ще съди агенция ПИК за клевета и обида.

Плевнелиев
Николай Бареков с шокираща обида към Росен Плевнелиев

Постът на Бареков преди часове шокира всички с директните обиди. И съвета Плевнелиев да посети клиника. Предаваме думите на евродепутата без редакторска намеса:

„Не смятам, че “президент”, на когото викат джендър по улиците на столицата… И от “държавен глава” стана абсурден безполов почти герой в Шоуто на Гала може да се нарече достоен.

Общо взето Росен Плевнелиев направи всичко наобратно, което може да понесе изстрадалата българска политика и избирателите. Нападна руснаците, стана ястреб, от бивш комунист стана ултрадесен, държи се като педи (с извинение).

Раздели нацията с небалансирано поведение през 2013, напада глупаво своя наследник, когото народът харесва. Как ви се струва Плевнелиев от ДКМС да е по-голям военен стратег и атлантик от генерал Радев от ВВС, завършил академия в САЩ!?

За синоптичните му прогнози не искам да отварям и дума. Логореята му по женските седянки е лесно обяснима и дори след диагноза лечима на някакъв етап.

Неговите предшественици бяха доста обругавани и критикувани, но никой не би крякал срещу Георги Първанов и Петър Стоянов “джендър” по улиците, нали.

Следва господин Плевнелиев дълбоко да се замисли за поведението си. Защото проблемът с неговото житейско (вече) състояние се използва от враговете на демокрацията в полза на лоши и недемократични практики.

В краен случай в САЩ (които бившият президент обожава) има доста прилични и дискретни клиники за неговите личностни и сексуални проблеми“, взриви мрежата Бареков.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.