Джийсън Брад Люис бесен: Съди светски сайт, изтипосал „питона“ му в мрежата! (виж тук)

Гласувайте за статията

Джийсън Брад Люис скочи на доскорошната си приятелка Елза Парини!

Музикантът и участник в „Х Фактор“ Джийсън Брад Люис съди светски сайт. Става дума за сайта на доскорошната му приятелка Елза Парини, който си позволи да изтипоса в мрежата огромния му… „питон“.

Джийсън Брад Люис

Джийсън Брад Люис съди сайта на Елза Парини

Членът на Джийсън Брад Люис още може да се види в изданието, а снимката е била изратена от него на любопитни девойки, както цитира самият сайт. Ето как изригна Брад Люис:

„ПОСЛЕДНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ КЪМ САЙТА Lifeonline.bg:

Познавах се с част от ръководството и смятах, че сме изградили някакви професионални отношения във времето, когато ви носех рекламодатели????

Уви, както всичко в този живот, нещата не са такива каквито изглеждат. Адвокатите ми ще се свържат с вас в понеделник така, че и да свалите статията вече има доказателство за нейното съществуване.

Българската журналистика удари всякакви дъна. Елза, обиден съм ти и повече никога няма да ти проговоря! Не всичко в този живот е пари и рейтинг!

Вие не сте хора… А и да ви кажа, честно не се срамувам от голотата си! Срамувайте се вие,… интернет плъхове!“, избухна гневно Джийсън Брад Люис в мрежата. А ето и част от материала в сайта на Елза Парини:

„Последната арогантна изцепка на виртуалния хулиган потресе читателка на LifeOnline.bg, която сподели шокиращото си преживяване с нашият екип и настоя злосторникът да бъде разгласен:

„Здравейте, пиша ви, защото виждам, че вашия сайт показва истинските лица на звездите. Тъй като Джийсън Брад Люйс постоянно се фука с големия си полов орган, решихме с колежките ми да се пошегуваме с него, като е толкова ербап да ни го покаже.

Мислехме, че въобще няма да се навие, ама той взе, че веднага ни прати чисто гол снимка. Какво иска да постигне с това постоянно хвалене, не можем да разберем.

Не знае ли, че размерът не е толкова важен за жената?!“, задава риторичен въпрос нашата читателка и изпраща скрийншот на най-пикантната част от разговора с палавия Джийсън“, пише съденият от Люис сайт.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар