Николай Бареков става татко на четвърто дете (Политикът се надява на момиченце)

0

Семейството на Николай Бареков се увеличава с още един член, политикът чака още едно дете

Николай Бареков до края на годината ще стане отново татко. Половинката му Мария Календерска е в напреднала бременност. Евродепутатът най-сетне се надява в семейството му да се появи и момиченце.

Близки до известното семейство издават, че Календерска, която е бременна за трети път е влязла в седмия месец и до края на годината ще роди.

Голямото семейство на Николай Бареков
Сника: ПИК

На 4 септември миналата година Бареков гушна третия си син Виктор. Мария даде живот на най-малката им рожба Виктор. Тогава евродепутатът се похвали, че е дал на България трима истински мъже и обеща да не спира да се бори с демографската криза, предават от електронната новиарска агенция pik.bg.

Политикът този път се надява на женско чедо, разкриват негови познати. Първият му най-голям син е от брака с първата му съпруга Евгения и носи неговото име. После от връзката му с Календерска през 2014 г се роди Александър. Който е на четири години, а малкия Виктор скоро навърши една годинка.

Никола Бареков с бременната Мария Календерска и Сашко
Снимка: ПИК

От няколко дена бременната Мария е на гости на Николай Бареков в Страсбург. До Коледа остават три месеца, но градът вече е тематично украсен. На семейната снимка, на която щастливия татко позира с бременната си половинка и Сашко до коледно еленче се вижда наедрялото коремче на бъдещата майка.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.