Ирина Митева: Все се шегуват с мен, че е мой ред да забременея (Вижте още)

Гласувайте за статията

Ирина Митева не се обижда да я наричат Ина Фотева

Ирина Митева не се обижда да я наричат Ина Фотева. Актрисата успя да спечели зрителите на хитовия медицински сериал „Откраднат живот“ с ролята си на Ина Фотева. Ролята на г-жа Фотева идва при Ирина ненадейно. В началото тя се колебае дали да приеме предложението, заради притеснението, че няма да се справи, пише vesti.bg.

„Много бях паникьосана дали ще се справя с кино задачата си, тогава бях току-що завършил студент. Но в крайна сметка всички на снимачната площадка бяха много отзивчиви и ме съветваха постоянно. И така започнах да се уча“, споделя Ирина.

Актрисата споделя още, че не се дразни, когато вместо Ирина, й казват Ина. „И на Ина се обръщам на улицата, и на г-жа Фотева също“, казва Ирина. Тя обаче категорично заявява, че е много по-твърда от своята героиня. „Бих казала, че съм по-твърда от нея! Тя малко се колебае, при нея емоциите имат превес при взимането на решения, докато аз избирам кога да слушам емоциите си“, казва Митева.

Актрисата признава и коя е била най-трудната сцена, която досега е снимала в сериала „Откраднат живот“. „Мисля, че сцената, на която трябваше да направя аборт, беше много плашеща за мен. Беше ми много потискащо… може би това беше моментът, когато едва успях да се събера и овладея“, споделя Митева.

Актрисата разкрива още, че е много твърдоглава в реалния живот и че не й липсва щастие. „Като го искам, си го намирам! Сама си го създавам!“, споделя Ирина и допълва, че винаги слуша интуицията си. „Когато не съм я послушала, е било лошо“, разкрива още тя.

Ирина Митева не се обижда, когато я наричат Ина Фотева сн. Инстаграм

Ирина Митева не се обижда, когато я наричат Ина Фотева сн. Инстаграм

Ирина споделя също, че не е влюбена. „Влюбена – не, щеше много да ми личи, ако бях. Много се шегуват с мен, защото Ралица Паскалева беше бременна в сериала, след това наистина забременя, това се повтори и с Дария Симеонова, сега мен са ме хванали на мушка… но това няма как да стане поне за момента“, казва екранната г-жа Фотева, смеейки се.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар