Войната между Ваня Костова и Божана продължава (Преувеличава ли певицата?)

Гласувайте за статията

Ваня Костова пак захапа Божана

Войната между Ваня Костова и Божана се задълбочава. Още вчера певицата обяви война на готвачката. Докато разчистваше хладилника Божана изхвърли буркан от маслини. Сокът от буркана Ваня ползваше за сваляне на кръвната си захар и призна, че от година не е имала по-ниска кръвна захар.

Действията на Божана засегнаха много Ваня и тя спря да контактува с нея. Отношенията между двете съвсем се влошиха, когато готвачката използва грейфрут, който беше оставен за певицата, за да направи коктейл на съквартирантите. „Аз отказвам да се храня с храна, приготвена от човек, който е недобронамерен спрямо мен“, заяви Ваня категорично. „Тя, ако й поискат някакъв коктейл, тя ще изцеди кръвта ми, за да я излее в коктейла“, каза Костова докато Ева се опитваше да я успокои.

Конфликтът продължава

Днес стана ясно, че на Ваня още не й е минало и тя не престана да говори против Божана. Певицата се издразни, че Божана стои пред нейните покои и вдига шум. „То бива, бива нахалство и безочие и дебелоглавие… Да дойде тука на главата ти отгоре… Когато аз отида и й седна на главата отгоре, тогава да идва и тя да сяда на моята“, беснееше Ваня пред Ева.

„Тя е нахално животно и е дошла точно на вратата ми… Знае, че не ми е симпатична и идва… Какво е това?“, пита се ядосаната певица. И въпреки че Ева предупреди Ваня да не се навива сама, певицата продължи да говори срещу Божана. „Онази нахалница не ми е нито сладка, нито симпатична… с това, което направи“, не спря да говори Ваня.

В изповедалнята на „ВИП Брадър“, певицата продължи да говори против готвачката. „Това е Божана. Тя изгуби моето доверие. Хванах я в лъжа, не веднъж. Това ме разочарова много“, нареждаше Ваня пред Големия брат.

Певицата припомни случая с буркана от маслини, както и една от мисиите на Божана да прави поразии в кухнята и подчерта, че не одобрява действията й. Ваня каза още, че никой не е по-велик от хляба и би предпочела Божана да откаже тази мисия, отколкото да прави храната негодна за гладните съквартиранти. Костова допълни още, че не й харесва как Божана манипулира всички чрез храната, която готви.

Ваня Костова пак захапа Божана сн. Фейсбук

Ваня Костова пак захапа Божана сн. Фейсбук

Как ще се развият отношенията между Ваня и Божана, предстои да видим в следващите епизоди на „ВИП Брадър“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар