Бомба: Светлана Гущерова крие инцидент от мъжа си Християн!

Бомба: Светлана Гущерова крие инцидент от мъжа си Християн!
5 (100%) 1 vote

Светлана Гущерова крие за инцидента от съпруга си Християн!

Светлана Гущерова е претърпяла инцидент. Прясната булка била сюрпризирана неприятно от кон, който яздела. Това се случило по време на фотосесията, която плеймейтката заснемала.

Светлана Гущерова

Светлана Гущерова не иска да тревожи любимия си Християн Гущеров

Съпругата на бизнесмена Християн Гущеров се изтърсила от коня , който също участвал на снимките.

Специално за снимките от конна база край Пловдив предоставили на моделката и нейния екип един от най-елитните си жребци. Красивото животно спокойно позирало пред обектива.

Само че снимките се проточили много часове и в един момент на расовото животно му писнало да изпълява команди и да стои на едно место. Както и покорно да позира пред обектива на фотографа Костадин Кръстев-Коко.

Той решил да покаже непокорния си нрав и наистина го сторил и то в най-неподходящия момент. Позите на Гущерова също му дотегнали и конят проявил характер. Светлана била покачена на гърба му с надеждата да бъде нащракана в най-запомнящите се кадри.

Но накрая на животното му дошло до гуша и той се изправил на задните си крака. Половинката на милионера извадила невероятен късмет. Защото точно когато коня се изправил на краката си от едната страна на красавеца бил човек от екипа на Гущерова.

Той хванал в последния момент прясната булка и така я спасил. В противен случай Светлана нямало да се отърве само с уплаха, а и с повече и то сигурни травми.

Светлана Гущерова обаче не признала на мъжа си за сакатлъка. Тя не искала да го тревожи напразно. Въпреки това тя не спряла със снимките.

Кокетката продължила да се снима на гърба на животното. Което междувременно било подменено с малко пони от собствениците на конната база.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар