Като царче: Виж с какво богатство се роди бебето на Деси Банова и Плевнелиев!

Като царче: Виж с какво богатство се роди бебето на Деси Банова и Плевнелиев!
5 (100%) 2 votes

Бебето на Деси Банова и Росен Плевнелиев се роди презадоволено!

Бебето на екс президента Росен Пленвелиев и синоптичката Деси Банова се роди милионер. Малкият Йоан проплака в частната клиника „Лозенец“ на 1-ви октомври. Момченцето носи същото име като на щерката на Банова.

Деси Банова

Бебето на Деси Банова и Росен Плевнелиев богато от раждането

Това е второ дете за едно от най-красивите лица на екрана, защото синоптичката има и по-голяма дъщеря Йоана от другата си връзка. Президентът Плевнелиев също има други момчета от предишната си съпруга Юлиана Плевнелиева.

За връзката между двамата се заговори в края на миналата година. През ноември 2017 г. Плевнелиев призна за връзката си със синоптичката от Нова телевизия.

Двамата се сгодиха през март тази година година. През лятото сключиха и брак, като преди това приключиха връзките си с предишните си партньори.

През лятото двамата сключиха и брак, като сватбеното тържество бе в тесен приятелски и роднински кръг в съседна Гърция, далеч от любопитните очи на обективи и папараци.

А сега малкият красавец, плод на любовта им, се появи на бял свят като милионер. Той вече има в сметката си 6623 488 лева, както и половината идеална част от две къщи в село Баня и Черноморец. Това е летящият старт за поредния син на президента Плевнелиев.

Всичкото останало богатство, като имоти за десетки милиона лева, е дарено на бившата съпруга на Плавнелиев и синовете му. През 2012 година президента Росен Плевнелиев е имал в банковите си сметки 1,8 милиона лева.

От 2009 година бившият държавен глава не развива бизнес. Той се издържа, като разчита на спестяванията си от времето, когато работеше с германските инвеститори от „Линдер”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Като царче: Виж с какво богатство се роди бебето на Деси Банова и Плевнелиев!”

  1. Иванчо

    окт. 03. 2018

    E. поне него да не го мисля – няма да му се налага да спи по паркинЗите в Германия.

Добавете коментар