Ти да видиш: Нора Недкова щяла да става бизнесдама!

Гласувайте за статията

Нора Недкова ще става бизнесдама, ще продава перуки!

Нора Недкова ще става бизнес дама. Скандалната плеймейтка първа бе изгонена от Къщата на Големия брат. В луксозния дом в Нови хан Норчето показа вопиюща ниска интелигентност и не спираше да се кара и дърли с големия манипулатор Валентин Кулагин.

Нора Недкова

Нора Недкова ще започва собствен бизнес

Кавгите между двамата, стигнали дори до физическа саморазправа започнаха още като участници в кулинарното шоу „Черешката на тортата”. Там гримьорът я обвини, че няма култура на хранене и яде с отворена уста.

Тя също не се поскъпи на обидни думи и двамата дори се хванаха за косите. Разделиха се като върли врагове, за да се видят отново във Вип Брадър.

Зрителите обаче първи й посочиха червения картон и тя излезе от шоуто. Сега мис Плеймейт 2017 е решила да инвестира хонорара си от играта в свое бизнес начинание.

Еротичната моделка възнамерявала да закупи перуки от Китай, които били последен писък на модата в световен мащаб. Аксесоарите, които Недкова възнамерявала да закупи от голямата азиатска страна, се различавали от повечето, които се продавали у нас.

„Моите ще са от тези, които се слагат директно на главата и не е необходимо да се разресват или пък да се нагаждат, така че да не си личат че са перуки“, обяснявала пред свои Недкова.

Скандалната блондинка обаче все още не е получила договорените си пари от шоуто по Нова телевизия.

Заради това тя е с вързани ръце и все още не може да стартира бизнес начинанието си. Но веднага щом види приведените средства в личната си сметка, тя презглава ще се хвърли да изпълнява бизнес идеята си.

„Нямам време за губене. Трябва да се възползвам от известността си и да атакувам“, самоуверено говорела за начинанието си Норчето.

Според запознати Нора Недкова ще получи хонорар от Големия брат в размер на 30 000 лева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар