Мира на Емилия навърши 2 годинки (Вижте колко е сладка)

Гласувайте за статията

Мира на Емилия стана на 2 годинки

Мира на Емилия навърши 2 годинки. Поп фолк изпълнителката не показва често дъщеря си в социалната мрежа, но този път реши да го направи. Емилия качи снимка в Инстаграм за рождения ден на малката си принцеса. Към кадъра поп фолк изпълнителката написа и мило послание към Мира.

„Днес е вторият рожден ден на моето слънчице Мира!!! Тя е принцесата на цялото семейство и на всички наши близки… С най-голямата усмивка…“, написа Емилия. „Обичам те толкова много слънчице и ти желая да бъдеш здрава и много щастлива!!!“, пише още щастливата майка. Много бързо снимката на малката принцеса събра близо 5000 харесвания от феновете на майка й в социалната мрежа Инстаграм.

Към кадъра Мира получи много пожелания за щастливо и безгрижни детство, както и да е здрава, щастлива и орисана с късмет. Някои от феновете на Емилия отбелязаха, че за първи път виждат малката принцеса и са много щастливи, че поп фолк изпълнителката я е показала.

На снимката Мира е цялото в розово, а широка усмивка грее на лицето й. Усмивка, която може да разтопи и най-коравото сърце.

Само преди няколко месеца Емилия пусна още една снимка на дъщеря си от лятната ваканция на цялото семейство на морето. Поп фолк изпълнителката обаче качва по-често снимки със сина си и по-рядко на малката Мира. Затова и някои от почитателите на певицата виждат чак сега за първи път 2-годишната принцеса.

На всички кадри, качени от Емилия в социалната мрежа, малката Мира пленява със сладката си усмивка. С право феновете на поп фолк изпълнителката наричат малката принцеса „бонбонче“, „сладуранка“ или „принцеса“.

Емилия показа Мира сн. Инстаграм

Емилия показа Мира сн. Инстаграм

Емилия пожела на своето слънчице никога да не сваля усмивката от лицето си, както и да бъде здрава и много, много щастлива. А феновете не спират да се радват на порасналата Мира и да й пращат мили пожелания за 2-рия й рожден ден.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар