Румен Луканов хлопна кепенците на бара си (Вижте с колко хлътна водещият)

Гласувайте за статията

Румен Луканов обяви фалит, водещият на „Сделка или не” потъна с повече от 150 бона

Румен Луканов търпи пълен провал в бизнеса с търговия на алкохолни напитки и пица на парче. Той стопанисваше повече от година и половина бар в центъра на столицата. Но така и не му провървя.

Винения бар на Румен Луканов чака нов наемател
Снимки: hotnews.bg

Заведението му „Румен точка уайн”, което въртеше на пъпа на София на ул. „Алабин” вече е с хлопнати кепенци. Тв водещият след като откри обекта установи, че макар да продава качествени вина за ценители заведението му няма да може да се издържа и затова откри и щанд за пица на парче.

Винения бар на Румен Луканов през май миналата година
Снимки: Фейсбук

От няколко дена обаче и двете са затворени от телевизонерът. Цялата конструкция на заведението е напълно разрушена, изнесено е обзавеждането и обекта пустее в очакване на следващия си наемател.

Ако си спомняте новопроизведения бизнесмен имаше още един магазин за вина в друга част на столицата. Само, че и той не просъществува дълго време. Луканов го затвори още през април тази година. „Липсваха клиенти и затова го затворих”, оплака се водещия. Макар преди това да се фукаше, че обектите му вървели безпроблемно.

Според отчетите на фирмата положението е много тревожно. В последния финансов отчет фирмата декларира загуба от 150 хиляди. Но това не е всичко. Задълженията на дружеството били за 184 хилядарки. На минус бил и винения бар, който бил управляван от друга негова фирма, предават от електронното издаие за светски новини hotnews.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар