Разкритие: Вижте къде е била Наталия Гуркова в деня, в който убиха Джордже Михалевич

0

Ето къде е била Наталия Гуркова в деня, в който нейният съпруг бе убит

В началото на миналата седмица съпругът на Наталия Гуркова бе убит в ЮАР. Красавицата научи трагичната вест от медиите у нас. В деня, в който той е загубил живота си, миската е била в София.

Гуркова била поканена на курс за обучение на фризьори, където се изявила като модел, научи БЛИЦ. Това сподели топ коафьорът от Благоевград Тоше Ефтимов.

Той още е във възторг от срещата си с Гуркова. Коафьорът сподели, че когато една от най-красивите българки се остави в ръцете му, се случват чудеса. За него е истинска чест възможността да направи прическа на очарователната Наталия Гуркова, пише БЛИЦ, позовавайки се на Струма.ком.

Тоше Ефтимов сподели, че тя е един наистина прекрасен човек. В деня, в който е било проведено въпросното обучение, е бил убит мъжа на миската.

Наталия Гуркова научи на следващия ден за жестоката трагедия. След случилото се красавицата преустанови светските си изяви. Приближени до нея коментират, че тя е изпаднала в паника. Наталия Гуркова се страхува, че убийците ще се върнат за нея. Но това, което най-много я притеснява, че те може да посегнат и на децата ѝ.

След трагедията красавицата е потърсила сигурно място, на което да се скрие и обкръжението ѝ  не знаят къде се намира тя в момента.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.