Ваня Костова обяви война на Божана заради буркан с маслини (Вижте)

Ваня Костова обяви война на Божана заради буркан с маслини (Вижте)
2 (40%) 1 vote

Ваня Костова и Божана се сдърпаха

Ваня Костова и Божана се дърпаха. Тази вечер се заформи поредният конфликт в къщата на риалит формата „ВИП Брадър“ между певицата и готвачката. Докато разчистваше хладилника Божана изхвърли празен буркан от маслини, в който имаше сок от техните костилки. Сокът Ваня ползваше като лекарство за понижаване на кръвната захар. Припомняме, че певицата призна, че страда от диабет тип 2 и се опитва да овладее нивата на кръвната си захар, за да не премине на инсулин.

Ваня разкри, че от близо година не е имала по-ниски стойности на кръвната си захар и затова пие тази отвара от костилките на маслините, която Божана изхвърли, защото реши, че има мухъл. Тези действия на готвачката засегнаха много Ваня и тя спря да контактува с нея. Певицата забрани също така на всички останали съквартиранти за питат каквото и да било за нея точно Божана.

И въпреки че Божана се опита да затопли отношенията между двете с нова отвара, Ваня не успя да преглътне стореното от нея и влезе в кухнята, за да си направи лекарството сама. „Аз отказвам да се храня с храна, приготвена от човек, който е недобронамерен спрямо мен“, заяви категорично певицата.

След тези думи на певицата, Божана многократно съжали за действията си. Ваня от своя страна заяви, че е достигнала предела си. „Недобронамереност не мога дълго време да изтърпя“, допълни още певицата.

Войната между Ваня и Божана се задълбочи, когато готвачката направи коктейл за съквартирантите като използва всички грейпфрути и не остави за певицата.

Дори Ева не успя да успокои Ваня. „Тя ако й поискат някакъв коктейл, тя ще изцеди кръвта ми, за да я излее  в коктейла“, продължи да драматизира Костова. В разговор в Розмари певицата бе категорична, че Божана е изхвърлила водата от маслини нарочно.

Ваня Костова обяви война на Божана сн. Фейсбук

Ваня Костова обяви война на Божана сн. Фейсбук

Ще се сдобрят ли Ваня и Божана, или конфликтът между двете ще се задълбочи, предстои да видим в следващите епизоди.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар