След трагедията: Наталия Гуркова също е в опасност

0

Наталия Гуркова се страхува за живота си

Почернената Наталия Гуркова не е на себе си. Красавицата се страхува за живота си, издават хора от нейното обкръжение.

Заради заплахите, които Джордже Михалевич получавал постоянно, миската напуснала ЮАР заедно с децата си, пише Хот арена, позовавайки се на „Шоу“. Това е в основата и на постоянно тиражираните клюки, че тя и Джордже са се разделили.

Всъщност идеята за тези слухове била на покойния бос. Той искал да предпази любимата си и затова решил да разпространи клюката, че двамата вече не са заедно, допълва изданието.

Няколко са версиите са убийството на мъжа на Наталия Гуркова. Според информацията в медиите, вероятността той да е бил убит по грешка е нищожна.

Усилено се тиражира, че той е бил ликвидиран заради връзките си със сръбската мафия. Друга версия гласи, че убийството му е отмъщение за смъртта на южноафрикански шпионин, който е бил ликвидиран в Нови Белград. Мафията в ЮАР се съмнява, че Джордже Михалевич е бил забъркан в това покушение.

Приближени до Наталия Гуркова споделят, че тя е разбрала за смъртта на любимия си от медиите. Красавицата изпаднала в шок. Първото нещо, което минало през ума ѝ  е, че убийците ще се върнат за нея и за нейните деца. Красавицата побързала да намери сигурно убежище за семейството си, пише Хот арена, позовавайки се на изданието.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.