Ето кои са миските с най-бляскава ТВ-кариера у нас!

Ето кои са миските с най-бляскава ТВ-кариера у нас!
5 (100%) 1 vote

Тези миски успяха да изградят бляскава телевизионна кариера!

Тези миски са печелили конкурси за красота и едновременно с това развиват телевизионната си кариера. Някои от тях продължават да се състезават на модния подиум. Ето кои са те в класацията.

миски

Ето кои миски направиха телевизионна кариера

Жени Калканджиева е безспорна фаворитка. Шестата по хубост в света е една от най-известните лица в модния бизнес у нас. Тя е собственик и основател на модна агенция „Висаж”.

Организатор е на множество конкурси за красота и откривател на редица български модели, завладели световните подиувми по красота. Още през 2011 година телевизията я привлича с примамливо предложение.

Миската става водеща на рубрика по Би Ти Ви „Преди обед”.Година по-късно става лице на „Станция Нова”, заедно с Мая Савова. Години наред е коментатор на шоуто за скандали ВИП Брадър. Била е и участник в Къщата на Големия брат.

Антония Петрова е сред най-амбициозните и успешни модели. Миналата година бе ко водеща на правното предаване „Четвърта инстанция” по Канал 3.

В предаването търсеха начина за разрешаване на междуличностни , междуфирмени и търговски правни спорове с помощта на медиатори. Гости им бяха все известни личности. Тя също е коментирала от студиото Вип Брадър.

Миската Славена Вътова и в момента е в БНТ, като водеща на състезание със спортна тематика. В епизодите на което се явяват доста изявени спортисти.

Преди години бе за кратко водеща и в сутрешния блок на нова телевизия „Здравей, България”.Била е водеща и на документална поредица. Моделката е коментатор и във Вип Брадър.

Гери Дончева доскоро водеше светското предаване „Карамел”.Водила е различни събития. Автор и водещ е на блог с икономическа насоченост.

Маги Желязкова става водеща още през 2008 година по ТВ2 в предаването „В салона”. „Специалистите” оглавява през 2012 по Нова телевизия. В него професионалистите от няколко с държави коментираха практически теми в ефир.

Била е водеща и на несъществуващата вече медия „Здраве”. С днешна дата къдрокосата миска е репортер при Гала в „На кафе”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар