Родилката Гери Малкоданска разкри най-големия си кошмар! (виж тук) Преглеждания: 9842

Гери Малкоданска преживя огромен стрес при раждането
0
5/5 - (1 vote)

Гери Малкоданска стана майка на прекрасно момченце!

Синоптичката Гери Малкоданска и половинката й Алекс Ковачев станаха родители. Малкият им син Лео се появи на бял свят преди броени дни, но раждането беше съпроводено с усложнения. За най-голямото щастие, но и най-силния ужас разказа лично Гери в профила си:

Гери Малкоданска
Гери Малкоданска преживя огромен стрес при раждането

„Време е да кажем официално ДОБРЕ ДОШЪЛ на един малък, но много силен мъж! Здравей, Лео! Ти си… ти си приказка!

Приказка, която започна много по-рано, отколкото трябваше. Приказка, която на моменти беше страшна и жестока. Приказка, която още ми е трудно да разказвам. Приказка от истинския живот. Изпълнена с много падания, но и с много любов и надежда.

Лео е моят малък герой, роден доста преди термин. Днес той все още трябваше да бъде в корема ми. Но всичко това оставяме в миналото. Защото вече сме заедно. Защото сме силни. Защото той е прекрасен.

Защото, ако Лео беше Чарли, той щеше да има много АНГЕЛИ и е време да им благодарим. Защото го заслужават!

Благодаря, д-р Радка Масларска! На Вас и целия екип на Неонаталогията в болница Аджибадем Сити Клиник Токуда. Благодаря, че буквално го отгледахте! Лекари и акушерки – огромни сърца! Златни ръце! Изключителни професионалисти! Хора в пълния смисъл на думата и!!!

Благодаря, д-р Слава Денева. Първи Лео попадна във Вашите ръце. Казвате, че е Вашия човек, но всъщност Вие сте нашия човек. Благодаря, д-р Сузи Нашар! Че отгледахте мен!

В един адски труден етап от бременността ми. Че не ме оставихте до последната минута, а и след това. Какво ли не правехте, само и само Лео да остане в корема ми по-дълго. Да, борбата беше жестока, но всеки ден беше повече от ценен. И ние го извървяхме заедно.

Благодаря на целия екип на Акушерство и Гинекология в болница Аджибадем Сити Клиник Токуда. Последните месеци ВИЕ бяхте моя дом. Благодаря, професор Димитър Марков. Затова, че дори и най-мрачните Ви прогнози се сбъднаха. Но без тях … нямаше да стигнем до тук. Вие сте уникален специалист!

Благодаря, професор Григор Горчев и доктор Пепо Партенов „Света Марина“ Плевен – “закрепихте” ме в доста труден момент. Ние си знаем

Благодаря, д-р Иван Малкодански (Ivan Malkodanski). Че си мой брат! И че си моя опора. Че ме изтърпя във всички слаби моменти.

Благодаря, Венета Малкоданска. Ти си МЕЧТА – майка-мечта, баба-мечта, човек-мечта. Ти буквално “износи” заедно с мен още едно детенце.

Благодаря, Александър Ковачев (Alex Kovatchev). Че си до мен! Че детето ми носи твоето име. Ние сме екип и знам, че ще се справим с каквото ни е писано.

И, разбира се: Благодаря, Гергана. Че си „куче“. Каквото винаги си била
Цената на щастието понякога е висока. И колкото по-висока е, толкова щастието е по-голямо.

Здравей, Лео. Обичам те, мой малък силен лъв“, написа Гери Малкоданска в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.