Миролюба Бенатова: „Господарите“ са кеча в ефира, те не са разследващи журналисти! (виж тук)

Гласувайте за статията

Миролюба Бенатова застана срещу „Господари на ефира“!

Журналистката Миролюба Бенатова със сигурност не може да очаква облаги от клана Халваджиян. Не и след като подобаващо оплю предаването „Господари на ефира“ и работещите в него. Ето какво заяви тя след скандала с Димитър Върбанов:

Миролюба Бенатова

Миролюба Бенатова също заснана против „Господари на ефира“

„Нали всички знаете, че „Господари на ефира“ е развлекателно шоу с танцьорки и смешки, а не предаване за разследваща журналистика.

И нали е ясно, че налагането на едно вариететно предаване като бранд за сериозна журналистика, е част от процесите за подмяна на всички нива през последните години.

А преиграването не е неочаквано, когато „журналистът“ е артист. Като теглим чертата, трябва да признаем, че в последните години доверието не е към журналистиката, а към заместителя „Господари“.

Те са кеча в ефира. И след плонжа пред склада косъмът доверие се скъса. За да стане ясно, че царят е гол… СлучаЕнос? НЕ ВЯРВАМ. Това е целта.
Постигната е.

Да се срине доверието в журналистите до под нула, да бъдат заместен от шоумени. Журналистите да са в ентертеймънта. В прекия и преносния смисъл. Докато циркът не изгори. В прекия и преносния смисъл“, заяви категорично Миролюба Бенатова.

След което се върна на истински значимата тема за храните с изтекъл срок на годност и заяви:

„Темата за склада е важна и вероятно фактите са точно изнесените в предаването. Надявам се собствениците да понесат последствия за реални нарушения, въпреки че спечелиха преднина със записите от камерите.

Това е темата, която по- пряко и видимо засяга обществото от темата за подменената гилдии“, заключи журналистката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар