Илиян Любомиров публично се обясни в любов на Петя Дикова!

Писателят Илиян Любомиров и кандидат зет на Сашо Диков, се обясни публично в любов на Петя Дикова. Двамата са заедно от година, но доскоро криеха връзката си от медиите. [caption id="attachment_568140" align="aligncenter" width="300"]Петя Дикова Илиян Любомиров се обясни на Петя Дикова, точи се за зет на Сашо Диков[/caption] Наскоро Любомиров даде интервю за списание "Жената днес", в което разкри доста любопитни и неочаквани истини за Петя Дикова. Ето какво разказа той за Пипи:

"Ако знаеш защо обичаш някого, значи не го обичаш. Затова и разказът ми за Петя е лишен от изчерпателност, но е изпълнен с възхищение. Обичам Пипи, защото е дете, жена и човек.

Чиста, честна, наивна за някои неща, мъдра за други и изтъкана от непреклонни ценности и принципи. Ама наистина непреклонни. Благодарение на нея спрях да пресичам на червено, да стоя от лявата страна на ескалатора и дори си плащам глобите в срок. Детските й очи могат да те накарат да се чувстваш като рецидивист, ако си хвърлиш фаса на тротоара. И ти не си го хвърляш. И светът става едно по-добро място. Нямам идея как при толкова известни родители с толкова грандиозни постижения е останала толкова скромна. Нямам идея и как от 20 години е на екран, от малко повече е в шоубизнеса и никога не е пробвала спиртна напитка, тютюнево изделие или нещо друго от богатата гама химични подобрители на настроението. Още в началото на връзката ни, воден от жив интерес към личността й, й зададох всички въпроси, без които не минава нито едно нейно интервю. Имаше, разбира се, и такива, свързани с родителите й и връзкарството. На отговорите й тогава не повярвах много, но с течение на времето се убедих, че е била искрена. Петя е човек, който си скъсва задника от работа и през живота си никога не е била „спускана“. Прекалено горда е и обича вкуса на постиженията, а и с телевизията нещата са прости. Ако не те бива, не се задържаш толкова години в ефир. Наскоро се замислих, че между това, което правя аз, и това, на което се е посветила тя, има едно общо нещо. Преди да имаш дързостта да застанеш пред публиката и да я занимаваш със себе си, трябва да си чел. А тя чете много. И по-важното – води си записки, защото е научена, че глупавият помни, а умният си записва", споделя Илиян Любомиров пред jenatadnes.com.