Няма да повярвате в какво се е превърнал синът на шеф Петров (ФОТО)

Гласувайте за статията

Наследникът му заминава за Виетнам

Няма да повярвате в какво се е превърнал синът на популярния готвач Борис Петров, по-известен като шеф Петров.

От публикацията на шеф Петров в социалните мрежи става ясно, че наследникът му ще става учител, отбелязва „Телеграф“. Веселин Петров ще преподава древно българско бойно изкуство във Виетнам.

шеф Петров

Наследникът му заминава за Виетнам

Ето какво написа по този повод щастливият шеф Петров в профила с в социалната мрежа Фейсбук:
„Весо отива към Азия да преподава древно бойно изкуство! В началото бях против, чудех се как да го накарам да не го прави… После се сетих, че лудият ни път на българите е един вечен кръговрат. Следвайки дедите ни, които са създали тук мощна цивилизация, пак една част от тях се е запътила за Азия в началото на бронзовата епоха, явно има нещо, което да свърши там, въпреки че и това е бил поводът, който се опитват да ни втълпят, че ние българите идваме от там, а правилният глагол е „връщаме“.

На добър път, сине, отиди и ги зарази с красотата, с която са се борели дедите ти мизи. Аз ще си търся истинската храна, която ще върне духа на лъва в българина, който вече хилядолетие му хвърлят помия свинска и му казват, че езикът му е свински и той грухти“, пиеше шеф Петров.

Припомняме, че по време на престоя на шеф Петров в къщата на ВИП Брадър, той заплаши Даниел Петканов именно със сина си Весо. Готвачът посочи, че наследникът му не е уличен побойник, а професионалист, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар