Родителката на Джордже Михалевич се сбогува с него (Вижте нейните трогателни слова)

0

Майката на Джордже Михалевич си взе последно сбогом с него

Майката на Джордже Михалевич – Мира Михалевич се сбогува с него. Почернената жена написа трогателни слова в мрежата. Тя се обръща към покойния си син с думите, че той е не само нейната най-голяма любов, но и нейната гордост. Тя се моли Джордже да намери място в Рая заради добрите си постъпки.

Мира Михалевич допълва, че нейният син е бил един невероятен човек и всичко, което се пише за него, са просто долни клевети. Тя благодари на сина си, че след себе си е оставил два истински ангела – Джорджия и Кристиян. Опечалената жена допълва, че внуците са смисъл на нейния живот и тя ще продължи да живее заради тях.

Майката на Джоржде Михалевич е категорична, че той ще остане жив за тях и неговата безгранична любов ще ги води в живота. Тя допълни, че заедно с нея тъжат и десетките приятели на нейния син, както и неговата съпруга.

Мира Михалевич пише още, че продължи да се бори заради внуците си и опечалената Наталия.

За последно почернената майка е видяла сина си през месец юли. Отдавна тя не живее в ЮАР. Покойният диамантен бос изпрати майка си в Черна гора, а съпругата си у нас. Той взе това решение заради безопасността на любимите си хора, пише ПИК.

Както вече стана ясно, Наталия Гуркова го умолявала да напуснат ЮАР, но той не я послушал.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.