Стана ясна страшната истина за Ваня Костова

Гласувайте за статията

Между Ваня и Ева все още стоят редица непростими грехове

Страшната истина за Ваня Костова видя бял свят.

Малцина са хората, които са наясно с тежките диагнози, които морят Ваня Костова. Както вече стана ясно, та страда от диабет. Преди време обаче тя се оперирала от рак на гърдата.

От близкото обкръжение на талантливата певица споделят, че всичко това се случило заради Ева Найденова. За никого не е тайна, че двете са кръвни врагини и макар, че успяха да заровят томахавките в къщата на ВИП Брадър, помежду им стоят редица непростими грехове.

Ваня Костова

Между Ваня и Ева все още стоят редица непростими грехове

Ваня Костова не успяла да се отърси от гнева, че заради принудителното си напускане на формация „Тоника“, провокирано от лошото отношение на Ева и Гого Найденови, заболяла от рак. Гласовитата бургазлийка открила сама онкологичното образувание. Първоначално мълчала, но след известно време събрала кураж да сподели със сина си, който завършил медицина.

Така, благодарение на експресната му реакция, Ваня Костова се озовала на операционната маса броени дни след прегледа. За щастие туморът се оказал без разсейки и бил хванат в начален стадий.

Когато мълвата за тежката операция на Ваня Костова се разнесла из светските среди, дори Стефан Диомов останал шокиран. Ева обаче така и не й се обадила, за да се интересува как е тя. И всичко това на фона, че въпреки враждата помежду им Ваня Костова се включила в събирането на средства за лечение на покойния съпруг на Ева Найденова – Гого, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар