Зейнеб твърдо отрече заигравките със Стойко Сакалиев!

Зейнеб Маджурова няма никакво намерение да се разделя с гаджето си, милионера Стоян Балевски. Репортерката на Гала дори възнамерява в скоро време да мине под венчило с богатия младеж. Но една снимка разбуни публичното пространство. [caption id="attachment_568069" align="aligncenter" width="300"]Зейнеб Зейнеб луда по милионера Стоян Балевски[/caption] Преди няколко дни се понесе слухът, че колежката и близка приятелка на Гала си има нов любовник и той е футболиста Стойко Сакалиев. Причината бе общата й снимка с него и поп фолк дивата Гергана.

Оказа се, че Зейнеб и Стойко не само не са гаджета, а се познават още от детските си години. Двамата са близки приятели и често се срещали на сладка раздумка. Нищо повече няма и не е имало между тях, твърдят и техни близки приятели.

Никой от тримата не е и подозирал, че едно общо фото може да предизвика такива зловонни клюки. Репортерката на Гала и с днешна дата си е със Стоян. След участието си в Биг Брадър, 18-годишната тогава Зейнеб реши да яхне славата. Още тогава амбициозната туркиня показа, че не иска да е еднодневна в леглата на богати чичковци, а след като се внедри в светските среди тръгна на лов за милионери. Репортерката на Гала на няколко пъти достигна целта си, но никой от баровците не я заведе до олтаря. Но с богаташа Стоян Балевски нещата вървят към заветната мечта на журналистката. Той е син на предприемач с размах,чийто бизнес излиза извън пределите на България. Младияат мъэж помага в семейната фирма, като преди това получи солидно образование в Лондон. Връзката със Зейнеб той криеше известно време, но скоро стана ясна. После стана ясно, че двамата делят един покрив. Балевски и Зейнеб Маджурова се запознали чрез общи познати, когато още следвал. Това се случило при една от ваканциите му в столицата. Първоначално двамата само мачкали чаршафите, но после заживели заедно. За да не е далеч от любимия си туркенята отказа участие във Вип Брадър и още няколко реалите предавания. Придлагали й хонорар, на който не се отказва, на тя била категорична, че очи, които не се виждат, се забравят и затова отказвала”. Зейнеб се опасявала, че Стоян може да я замени с друга. Семейството му също не било готово синът им да се ожени за светска репортерка от турски произход.