Ваня Червенкова: Да, аз съм богаташка! Въшлива съм от… любов! (още подробности)

Ваня Червенкова: Да, аз съм богаташка! Въшлива съм от… любов! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Ваня Червенкова е по-влюбена от когато и да било!

Бизнесдамата Ваня Червенкова призна без свян, че е богата – повече от богата дори. Тя заяви смело, че е червива и въшлива, но не от пари, а от любов. Всички знаем за връзката й със спортиста Дичев, която осмисли живота й. Ето какво сподели самата Ваня:

Ваня Червенкова

Бизнесдамата Ваня Червенкова сияе от щастие с избраника си

„Мдаа… Аз съм богаташка! При това червива… Винаги съм го знаела (но не винаги съм го осъзнавала) и не са ми били нужни доказателства… Въшлива съм от Любов…

Банките един ден ще фалират. Любовта не. Вложенията в Нейната “банка” никога не девалвират. Там няма инфлация. Заемът от банката на Любовта не се връща. Тази банка не ти дава, за да ти вземе (с лихвите).

Тя ти взима фалшивото, за да ти даде истинското (с лихвите). Най-хубавото, което може да се случи на човек е банката на Любовта да го “притежава” целият…

Всъщност благословението не е в това дали имаш от Любовта или не (Тя е достъпна за всеки). Благословението се състои в това да осъзнаваш, че Я имаш, че не е даденост а подарък, доживот…“, сподели Ваня Червенкова в профила си в мрежата.

Днес тя постна и снимки от поредното си пътешествие и посещението на храма на Атешаг – място изпълнено с мистика и магия:

„Апшеронски полуостров… Храмът на Атешгях… Създаден през XVII век , тук хората са почитали ВЕЧНИЯТ ОГЪНИ до днес гори, безспирно… Идващ от недрата на Земята… Там е магично, мистично…

Тогава хората са изповядали ЗОРОАСТРИЗЪМ , основано учение на Иранския пророк Заратустра… Разказаха ни за свещената книга Авеста и чухме звуците на странни, но вълшебни мантри“, разказва въодушевено Ваня Червенкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар