Владо Береану: „Господари ни ефира“ яко загубиха борбата за истината! (виж тук)

Владо Береану: „Господари ни ефира“ яко загубиха борбата за истината! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Владо Береану не вярва, че репортерът Върбанов е единственият виновник в скандала!

Журналистът Владо Береану скочи на продуцентите и предаването „Господари на ефира“. Той е убеден, че Димитър Върбанов не е единственият виновник в колосалния скандал с „бития“ репортер. От който Джуди Халваджиян се измъкна толкова умело. Ето какво заяви Береану на всеослушание:

Владо Береану

Владо Береану с остро изказване за „Господари на ефира“

„На 28.09 в „Господари на ефира“, Мария Игнатова изчете с драматичен глас позицията на продуцента на предаването относно измамата с репортера Димитър Върбанов.

Тази декларация е напълно несъстоятелна. В нея се казва, че „Господарите“ не са казвали, че Върбанов е бил бит. Но същите са гледали със задоволство как 2 дена „Новините“ на тяхната телевизия /Нова/ се излагат с гръмки водещи репортажи за „насиления“ репортер.

Как Съюза на европейските журналисти излиза със заклеймяваща декларация за това, след получаване на фалшива информация. Как Бойко Борисов нарежда от Ню Йорк да бъдат арестувани „биячите“ на Върбанов. Как съответните биячи са арестувани за 72 часа.

Аз съм убеден, че същия продуцент или негови служители са знаели за измамата. По стандартни договори продуцента е собственик на пълния материал заснет от тяхния оператор. Монтажа на предаванията се прави в София от опитни монтажисти.

Само от заснетия от оператора на предаването пълен материал, без кадрите от охранителните камери, става ясна измамата. Да не говорим, че при сериозен разпит на оператора от страна на неговите работодатели, той би разкрил истината.

Собственикът на въпросния склад пуска кадрите от охранителните камери за да освободи своите служители от ареста, където има и опасност да им се стовари „силата“ на „закона“ в буквален смисъл.

Ами ако нямаше подобна необходимост и собственика на записите бе изчакал „Господари на ефира“ да излъчат монтирания материал за пребиването на Върбанов, без да знаят за съществуването на тези записи?

Декларацията на „Господари на ефира“ завършва с гръмката фраза, че предаването винаги се бори за истината. В настоящия случай те яко загубиха тази борба“, заяви категорично Владо Береану.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар