Страшен инцидент в къщата на Стефан Данаилов

Гласувайте за статията

Именно заради това дълго време никой не проявявал апетит към имота

Страшен инцидент се е случил в къщата на големия български актьор Стефан Данаилов.

Хора от близкото му обкръжение издават, че най-новата му придобивка, която се намира в пловдивския Бевърли Хилс – Марково, е белязана от злокобен инцидент.

Местните жители твърдят, че къщата, която Стефан Данаилов купил там, е обладана от духа на предишния собственик. Страховитата му смърт и до днес хвърля в ужас съседите му.
Хората твърдят, че къщата, която Стефан Данаилов е закупил, е била необитаема повече от две десетилетия.

Стефан Данаилов

Именно заради това дълго време никой не проявявал апетит към имота

Въпреки ниската продажна цена за това време никой не проявил апетит към имота. Първоначално собствениците й искали 70 хиляди лева, но после цената паднала двойно, само и само, за да се избавят от нея.

Когато чуели зловещата история на имота всички, които ходели на оглед, бягали като дявол от тамян. Съседи на новодомеца Стефан Данаилов разказват, че бай Методи се обесил в една от стаите на къщата, тъй като бил болен от тежка болест и не можел да понесе нечовешките болки. Именно поради тази причина той сложил край на живота си.

След тази случка и до днес на къщата се носи злокобна слава. Стефан Данаилов обаче е категоричен, че не вярва в такива суеверия. Той започнал обновяването на къщата със замах, но след като се разболял тежко, оставил ремонтите на заден план, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар