Силвестър Сталоун дава сериозен тласък на българската икономика Преглеждания: 2009

Актьорът планира да похарчи над 100 милиона долара в страната ни
0
Оценете този post

Актьорът планира да похарчи над 100 милиона долара в страната ни

Холивудският актьор Силвестър Сталоун дава сериозен тласък на българската икономика.

Ако се питате как става това, можете да получите отговор на въпроса си в следващите редове. Оказва се, че Силвестър Сталоун планира да похарчи повече от 100 милиона долара в страната ни.

Актьорът за пореден път избра България за заснемането на новия си филм „Рамбо 5: Последна кръв“. Силвестър Сталоун отново ще влезе в ролята на зелената барета, но за последен път. Този път той ще бъде принуден да напусне спокойния живот в Аризона, където се лекува от посттравматичен стрес, за да помогне на стара приятелка, чиято внучка е изчезнала в Мексико.

Локациите, на които ще се заснеме филма, са три – България, Лондон и Канарските острови. В България снимачния процес ще протече на Побитите камъни край Варна, където Слай ще гони лошите. Този път актьорът е и сценарист на филм. Негов продуцент е Ави Лернер.

Преди да дойде отново в България обаче, Силвестър Сталоун изпълни ролята си на отговорен баща. Той отведе дъщерите си на сватба и дори запечата паметния за семейството момент като публикува снимки в социалната мрежа, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.