Деси Банова дари Росен Плевнелиев със син (Вижте как го кръстиха)

Гласувайте за статията

Деси Банова и Росен Плевнелиев станаха родители на момченце

Деси Банова и Росен Плевнелиев станаха родители. Синоптичката дари Плевнелиев със син. Малчуганът се казва Йоан. Той се е появил на бял свят днес в 13:44 часа. Момченцето тежи 3,6 кг. и е 53 см. Това е второто дете за Банова. Тя има дъщеря от предишния си брак, пише nova.bg.

Банова и Плевнелиев са изключително щастливи и не пропуснаха да благодарят на целия екип, който е помогнал на малкия Йоан да се появи на бял свят. „Благодарим на екипа в болница „Лозенец“ под ръководството на проф. Спасов и доц. Асенова, както и на д-р Шаламанов, д-р Костурска и д-р Чайковская за изключителния професионализъм“, завяват щастливата майка и съпругът й.

Припомняме, че Деси Банова и Росен Плевнелиев сключиха брак преди няколко месеца в тесен семеен кръг, далеч от обективите на медиите. Двамата се сгодиха през март тази година, а малко по-късно се разбра, че очакват първата си рожба. Банова и Плевнелиев признаха за връзката си в края на ноември като дадоха първото си интервю като двойка ефира на „На кафе“.

Деси и Росен се запознават преди години. Тогава Банова взима интервю от своя бъдещ съпруг без дори да предполага, че един ден съдбата ще ги събере. Двамата са на конференция в Ню Йорк и Деси интервюира Плевнелиев. Още тогава Банова много се впечатлила от Плевнелиев. Но след интервюто съдбата ги разделила за известно време.

По-късно те отново се срещат и така се заражда тяхната любов, която те узакониха една неделя през юни със скромна сватба с най-близките им приятели и семействата им.

Деси Банова дари Росен Плевнелиев със син сн. nova.bg

Деси Банова дари Росен Плевнелиев със син сн. nova.bg

Днес Деси Банова и Росен Плевнелиев вече са горди родители на малкия Йоан. Двамата са изключително благодарни на целия екип, който се е грижил за майката и е помогнал за появата на малчугана на бял свят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар