Иван Ласкин: Разминах се на косъм от смъртта

Гласувайте за статията

Актьорът закъсва периодично със здравето си

Актьорът Иван Ласкин сподели, че се е разминал на косъм от смъртта и този път.

За никого не е тайна, че любимецът на няколко поколения българи, го е закъсал доста сериозно със здравето. Причината за това е системната злоупотреба с алкохол, твърдят запознати.

Припомняме, че преди броени дни съпругата му Алекс Сърчаджиева го откри припаднал в дома им. Тя и семейният им приятел Фънки го завели в болницата.
Въпреки сериозния проблем в семейството, Алекс издържа стоически и този път и продължи да води ВИП Брадър.

Иван Ласкин

Актьорът закъсва периодично със здравето си

Според една от версиите Иван Ласкин страдал от чернодробна недостатъчност, а според друга – имал проблеми с хранопровода. Мнозина от почитателите на Иван Ласкин, който изигра култовата роля на Васко да Гама, не спират да се питат как всъщност се докара дотук.

Негови близки твърдят, че причината за сериозните му здравословни проблеми е преживяна наскоро огромна трагедия, която го сринала. Припомняме, че в средата на август, Ласкин изгуби баща си.
Негови близки приятели споделят, че оттогава актьорът не може да излезе от тежката депресия и се е изолирал от всички.

Всеки от почитателите му обаче е наясно, че Иван Ласкин закъсва периодично със здравето си. През 2016 година след представление в Плевен, той отново получи мистериозна криза. Тогава се наложи да бъде откаран по спешност в лечебно заведение. А медиците бяха категорични, че актьорът е бил в прединфарктно състояние.

Междувременно актьорът е благодарен, че и този път се е разминал на косъм от смъртта, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар