Гореща рокада в Нова тв

Зрителите на медията останаха изненадани
0

Зрителите на медията останаха изненадани

Зрителите на Нова тв станаха свидетели на поредната гореща рокада в ефира.

Това, което направи впечатление на зрителите на Нова тв бе фактът, че в съботната сутрин Мира Иванова не се появи в ефира на предаването „Събуди се“. Красивата водеща на предаването бе заменена от друга хубавица на медията.

Нова тв
Зрителите на медията останаха изненадани

На мястото на Мира Иванова седна новинарката Мариана Цекова. Тя съобщи с усмивка на зрителите на Нова тв, че през следващите две седмици зрителите ще имат възможността да я гледат в ролята на водеща на съботно-неделния сутрешен блок на медията.

Причината за тази рокада е, че Мира Иванова се е отдала на заслужена почивка. На пръв поглед това със сигурност звучи малко странно на фона на това, че предаването бе в отпуск през целия август месец. „Събуди се“ се върна в ефира на Нова тв едва от началото на септември.

Истината е, че така и не стана ясно каква е реалната причина за отсъствието на Мира Иванова от ефир. Не е изключено това да е поредната рокада, която ще бъде съобщена на по-късен етап.

Със сигурост в разгара на сезона зрителите на медията ще станат свидетели и на още рокади. Някои от тях вероятно ще са временни, а други – постоянни, пише Блиц.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.