Мъжът на Наталия Гуркова бил куриер на братята Илиеви

Наталия със съпруга си Джордже
0

Наталия със съпруга си Джордже
Джордже Михалевич е стар познайник на софийската бохема и добър приятел на Васил Илиев

Някъде в средата на 90-те години на миналия век той започва редовно да пътува по трасето Белград – София – пише в. „Уикенд“. През 1998 г., когато Наталия Гуркова е избрана за Мис България, красавецът вече е цар в столичните казина. Младото момче залага здраво, а късметът му е променлив – на приливи и отливи – отбелязва изданието.

Близък приятел е с основателя на ВИС Васил Илиев, а след това и с брат му Георги. Публична тайна е, че кюстендилските братя успяват да направят луди пари от контрабанда. Бригадите им през 90-те години работят денонощно. Изкарват се такива пари, за каквито борчетата не са и мечтали. Врътката със сърбите им идва по линия на приятелството с Джордже, от когото дори се интересували агентите на УДБА. Така над 250 милиона марки се изсипват в казината на ВИС по време на югоембаргото от търговия с петрол през 90-те.

На по-късен етап обаче бизнесът на Георги Илиев със сърбите започва да буксува. Главния забравил да уреди 30 милиона лева, които в крайна сметка стрували главата му. Говори се, че именно Жоро Илиев бил голямата любов на Наталия, която през 90-те години не пропуска събитие в нощна София.[kkstarratings]

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.