Емилия и Башур споделиха защо сключиха брак малко след тежката загуба

Емилия и Жорж Башур дадоха първото си интервю 4 месеца след тежката загуба на Феди Башур. Пред Мон Дьо те споделиха за трудните моменти, които са изживели и все още изживяват за тези месеци. За първи път опечаленият баща застана пред камерите, за да изясни ситуацията и да няма повече спекулации около катастрофата и загубата на сина му. Емилия още веднъж отрече появили се слухове, че Феди е карал бързо. Поп фолк изпълнителката каза, че той не ги вози за първи път и в това, че е карал няма нищо лошо. За съжаление всичко се случва за един миг. "Това трябваше да бъде уникален ден. Моят племенник имаше бал. Тръгнахме нормално на път. Феди караше. Държа да отбележа, че всичко, което се изписа, че той е карал с някаква зверска скорост, не е вярно. Просто се случи за един миг", казва певицата. Лекарите още от самото начало са категорични, че за Феди няма големи шансове да оцелее. Жорж Башур призна, че е реагирал зле и се е развикал на лекарите, за което се извини. Лошата новина за смъртта на Феди, той и Емилия научават докато обядват в ресторант. Половин час преди съучениците и преподавателите на Феди да се помолят за него, им съобщават трагичната вест. Няма ден, в който почерненият баща да не си задава въпроса защо на него е трябвало да се случи точно това. Но той определя случилото се като "Божия воля". 'Това е поредното изпитание в живота и за Феди има друг план", споделя вярващият бизнесмен. "Вярваме, че Феди ни дава някакви знаци. Вярваме, че се радва за нас, че по някакъв начин се изправихме и вървим, дори и трудно вървим напред", казва Емилия. Това, което спасява Емилия и Жорж обаче е не друго, а любовта. Един въпрос, зададен от Емилия още първия ден в болницата, шокира бизнесмена - "Ние ще останем ли заедно?". "Тя знае, че я обичам безумно, че ние сме заедно...", казва Жорж, осъзнавайки, каква трагедия го е сполетяла и разсъждавайки дали може да е пак същият човек, какъвто е бил преди.

За любовта

"Любовта ме спаси. Стегнах се заради нея, любовта ми към дъщеря ми. Стегнах се заради родителите, заради семейството", споделя бизнесменът. А Емилия допълва, че има честта да ги познава и че те са много сплотено семейство. Емилия и Жорж ще вървят винаги хванати за ръка "срещу всичко и във всеки един момент", казва почерненият баща. "Връзката ни, да стигнем дотук, също беше много трудна. Но той не ме остави в моите трудни моменти, които аз имах от начало", казва Емилия. Наранената душа според певицата се лекува ако живееш заради някой. "Има смисъл да живееш заради някой, който обичаш толкова много", допълва тя. "Аз ще направя всичко по някакъв начин да претъпя болката. Тя обаче няма да спре. След такава трагедия на човек не му е нито до любови, нито до щастие, не му е до нищо", споделя поп фолк изпълнителката за това, защо е решила да зададе този въпрос на своя любим мъж. Жорж споделя, че държи болката в сърцето си и са забили нож там, а душата му завинаги е променена. "Старая се да се усмихвам, за да създам спокойствие на хората около себе си", допълва той. Денят преди трагедията Башур пита сина си какво мисли за връзката му с Емилия и получава неговата подкрепа. Сватбата била планирана за септември. "На 23-ти септември щяхме да се оженим", казва Емилия. Спомените за Феди разплакаха певицата и почерненият баща. А разказът за него на баща му разплака и Мон Дьо. "Любовта ме крепи и ако ще се отдам на нещо в този живот, това е любовта", казва бизнесменът. "Тя просто никога няма да свърши. Избягвам да използвам думата "никога", но за нея ще кажа "никога"", казва още бизнемснът, хващайки за ръката своята любима. "Има хора, които никога не изпитват такава любов, каквато ние сега двамата... Ние се караме много и сме се карали. Той е много горд човек. Държи много на честността, държи много на уважението... Според мен един мъж трябва да бъде такъв, какъвто е той", споделя Емилия.

За брака

"Сватба нямаше. Имаше подписване на брак", каза Жорж, подкрепен от съпругата си. Според Башур не трябва да се обръща внимание на всичко, което се изписа за тяхната "сватба". Семейството даде отговор на въпроса - "Защо са се оженили толкова скоро след загубата на Феди?". "Аз имах огромната нужда от нещо позитивно в моя живот", обясни Башур. "Той така е възпитан. Той без брак каза, че с мен няма да живее по никакъв начин още преди да се случи трагедията. Подкрепиха ни всички наши близки. Ние не живеем живота на хората. Не правим лошо на никой", заяви Емилия. "Аз помолих за това. Това беше по моя молба. Като завършек на нашата любов отвътре не ни идва да правим сватби и решихме да сме вече семейство. Защото ние живеехме с мисълта, че вече сме семейство", обясни за брака си с Емилия бизнесменът. [caption id="attachment_567874" align="aligncenter" width="300"]Емилия и Жорж разкриха защо са избързали с брака сн. Фейсбук Емилия и Жорж разкриха защо са избързали с брака сн. Фейсбук[/caption] Поп фолк изпълнителта пожела на всички толкова силна любов като тяхната. "Единствената утеха е любовта", допълни Башур.