Внучката на Христо Стоичков стана на 2 годинки (Вижте колко е пораснала)

Внучката на Христо Стоичков стана на 2 годинки (Вижте колко е пораснала)
4 (80%) 1 vote

Внучката на Христо Стоичков стана на 2 годинки

Внучката на Христо Стоичков стана на 2 годинки. Мика публикува снимка на малкото си момиче и отправи трогателно послание към него в социалната мрежа Инстаграм. „Честит рожден ден на любовта на живота ми!!! Днес ти и аз навършваме две години. В момента, в който видях лицето ти, и аз започнах да живея! Ти си моята причина за всичко!“, пише Мика за рождения ден на своята малка принцеса.

„Ти си моето бебе, моето момиче, моята най-добра половина, моят въздух, моето слънце, моята луна, моят свят, моите звезди, моето ВСИЧКО! Обичам те до безкрайността и обратно! – Мама“, пише още щастливата майка. Под публикацията приятелите на Мика изпратиха хиляди пожелания към внучката на Христо Стоичков.

Самият той пък само преди няколко месеца даде интервю, в което каза, че няма нищо по-скъпо и по-хубаво от Миа. „Първата ми внучка Миа ме прави много по-щастлив от това, което съм бил на терена. Защото това пък е другата страна на живота“, каза футболната легенда пред репортер на Нова тв в Париж.

Той сподели също, че по-нататък очаква още внуци, но на този етап от живота му, това е най-голямото щастие в неговия живот. „На този етап по-голямо щастие от това няма. Сега, в момента, това ми е на мене купата, която вдигам всеки ден“, категоричен беше Стоичков. Той прекарва с малката Миа около 20 часа на ден. Щастливият дядо иска да научи своята внучка на това, „да не прощава на никого“ и винаги да е себе си, още от малка.

Стоичков каза също, че Миа макар да не се занимава с футбол, със сигурност ще се занимава с някакъв друг вид спорт.

Внучката на Христо Стоичков навърши две годинки сн. Инстаграм

Внучката на Христо Стоичков навърши две годинки сн. Инстаграм

Малката принцеса се роди преди две години в Маями, където живеят нейните родители – Мика и съпругът и Айкут, а Христо Стоичков прекарва голяма част от времето си точно там, за да е близо до нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар