Джордже Михалевич извел Наталия Гуркова от ЮАР след опит за отвличането й (Подробности)

Джордже извел Наталия Гуркова от ЮАР след опит за нападение срещу нея сн. Интернет
0

Наталия Гуркова се върнала в България след опит за покушение срещу нея

Опит за отвличане на Наталия Гуркова накарал Джордже Михалевич да я върне в България. Това потвърди и разследващата журналистка Манди Уинър. В интервю за „Тази събота“ по Би Ти Ви, тя призна, че не изключва тази причина да е довела до връщането на семейството в България преди пет години. „Тогава отвлякоха баща му. Малко след това той и съпругата му се върнаха с двете им деца в България“, разкрива още репортерката. На въпрос на Диана Любенова, дали не е възможно Наталия Гуркова също да е била отвлечена, Уинър потвърждава.

„Не мога да твърдя със сигурност, но тук престъпността е много висока. Всеки се страхува да не бъде ограбен или отвлечен. С неорганизираните престъпници се сблъскваме всеки ден. Напълно е възможно това да е причината. Още повече, че неговият баща Петер Михалевич бе отвлечен по-рано. Разбираемо защо семейството предпочете да напусне страната“, допълва още Уинър.

Тя призна, че няма сигурна информация за отвличането на Наталия Гуркова, но е откровена, че всички живеят под охрана там.“Престъпността не е толкова висока тук, но зависи къде живееш. Има места, където наистина не е желателно да пребиваваш. Но има и други, където е спокойно. Аз и семейството ми живеем в затворен комплекс с въоръжена охрана и контролиран достъп. Затова се чувстваме сигурни“, казва още журналистката.

При все това тя признава, че нивото на престъпност в ЮАР е много високо.

Джордже извел Наталия Гуркова от ЮАР след опит за нападение срещу нея сн. Интернет
Джордже извел Наталия Гуркова от ЮАР след опит за нападение срещу нея сн. Интернет

Наталия Гуркова се върна от ЮАР преди пет години, а официалната причина е носталгия по родината. Мис България 1998 също така призна, че би искала децата й да се чувстват добре у нас и да познават родината си. Освен това семейството имаше много приятели в Европа и възможности да пътуват повече. „Искам децата ми да познават България. Тук е много по-спокойно от ЮАР, където могат да ограбят на всяка крачка“, каза тогава тя.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.