Жената на Брендо яхна Мазерати за 250 бона

Гласувайте за статията

Моника Добринова се води бизнес дама

Мафиотската съпруга Моника Добринова подкара 430 „коня“

Жената на кокаиновия крал Евелин Банев-Брендо подкара свръхлуксозно Мазерати с внушителна мощност и цена от 250 000 лева – пише в. „Уикенд“. Съседи на Моника Добринова, с която официално босът се води разведен заради набези на НАП към семейното имущество, свидетелстват за новата покупка – отбелязва изданието.

Кросроувърът Леванте е паркиран пред фамилния палат в столичния квартал „Бояна“ точно на мястото, където през пролетта на 2013 г. беше отвлечена дъщеря им Лора Банева. 10-годишното тогава момиче бе похитено при излизане от къщата на път за училище. Щерката бе върната от похитителите след 38 дни плен. Заради преживения ужас семейството за дълго време се подсигури с удвоена охрана, но днес крутите мерки са отменени и Моника и Лара се пазят от един охранител и шофьор.

Според източници на изданието Моника рядко кара джипа сама и по-често разчита на услугите на шофьора си. Лъскавото возило е чисто ново, решено в цвят металик, произведено преди броени месеци. Четвърт милион за поредната играчка на четири колела не идват от джоба на Моника, а от тлъстите банкови сметки на уж бившия й съпруг Евелин Банев. Макар и бизнес дама, красавицата няма други задължения освен кръстосването на салони за красота, СПА центровете и скъпите курорти у нас и чужбина – коментира изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар