Азис с личен шофьор и кола за 600 бона (Вижте още)

Гласувайте за статията

Азис с „Бентли“ за 600 бона

Азис с личен шофьор и кола за 600 бона. Макар поп фолк изпълнителят да не е действащ шофьор, никога не остава незабелязан, когато се появи някъде в автомобила си. Азис е любител на високите скорости, а за това свидетелства и последното му возило, с което се е сдобил преди година.

Последното „бижу“, с което Азис допълнил автопарка си, е яркочервено „Бентли“, пише ХотАрена, позовавайки се на „Ретро“. Преди поп фолк изпълнителят да стане горд собственик на тузарската кола, неин собственик бил друг известен българин – Валери Божинов. След като кариерата му тръгнала надолу, Божинов се отървал от колата и я оставил на дилър на автомобили от Стара Загора, а той я препродал на Азис.

Поп фолк изпълнителят се вози в колата, но не сам, а разчитайки на шофьор, който е на негово разположение 24 часа в денонощието.

Отскоро Азис предпочитал обаче да се разхожда пеша из улиците на София. За да не бъде разпознат, той се дегизирал с шапка и слънчеви очила.

Само преди няколко дни стана ясно, че поп фолк изпълнителят не си плаща задълженията към държавата. Азис е със запорирани банкови сметки и дебитни карти, писа „24 часа“. Според източници на изданието той дължи около 100 000 лева. Поп фолк изпълнителят дължал повече, но миналата година данъчните успели да продадат апартамент на Азис в квартал „Манастирски ливади“ за 260 000 лева.

Хонорарът на Азис, който той получава като водещ на „ВИП Брадър“, също е запориран. Поп фолк изпълнителят се опитал да получи хонорара си като дарение. Схемата обаче била позната на НАП и Азис не успял да преметне данъчните.

Дали поп фолк изпълнителят плаща данъците на яркочервеното си „Бентли“, което е на стойност 600 бона, или данъчните ще продадат и него, можем само да гадаем.

Азис с личен шофьор и кола за 600 бона сн. ХотАрена

Азис с личен шофьор и кола за 600 бона сн. ХотАрена

Вижда се обаче, че Азис не е чак толкова закъсал, щом все още може да си позволи личен шофьор.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар