Меган и Хари с таен уикенд в Амстердам (+ Защо херцогинята откъсна принца от приятелите му?)

Меган и Хари с таен уикенд в Амстердам (+ Защо херцогинята откъсна принца от приятелите му?)
4 (80%) 1 vote

Меган държи Хари все по-далеч от приятелите му

Меган и Хари си организираха романтичен уикенд в Холандия, но компания им правеха куп приятели. Двойката се забавлява наистина много по време на срещите в Амстердам. Внимание обаче привлече фактът, че Меган изглежда се чувства достатъчно уверена, за да отдалечи съпруга си от неговите приятели.

Двойката си създава приятелски кръг с холивудски звезди, като предпочитат едни от най-големите имена. Всъщност, двата били поканени на парти уикенд по повод рождения ден на Ник Джоунс — собственик на верига клубове „Сохо хаус“.

По повод юбилея си, Ник поканил свои приятели на парти в Амстердам. Забавленията включвали вечери, разходки с лодки по каналите, игри, забавления и разходки. Меган и Хари взели участие в част от инициативите, но в други не. Междувременно херцогинята на Съсекс избрала за свои компаньони за партитата приятели от Холивуд, а не от приятелския кръг на Хари.

Двамата се срещнали с Джейми Доран и съпругата му Амелия, дизайнера и близък приятел на Меган — Марк Андерсън, който е много близък до принцесата. Там била и Джема Колман, красивата актриса, която бе засечена в интимна близост с Хари през 2015 година. Двамата обаче останаха приятели, а Меган също много я харесва.

На всички прави впечатление, че Меган води Хари на срещи със своите приятели. По-рано през годината те ходиха заедно на уикенд с Джордж Клуни и съпругата му Амал в Италия. Двойката прекара там три дни, като се събраха с близки приятели на холивудските звезди. Тайното парти беше проведено при изключителна секретност и съображения за сигурност.

Меган и Хари с таен уикенд в Холандия сн. Инстаграм

Меган и Хари с таен уикенд в Холандия сн. Инстаграм

Другия месец Меган и Хари заминават на турне в Тихия океан и Австралия. Двойката ще прекара поне два или дори три месеца на път. По тази причина в момента те се отпускат на подобни партита. За Меган това е ново приключение, което няма аналог с нищо, което е правила досега. И за първи път ще усети колко е тежка кралската корона от първа ръка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар