Почернената вдовица Наталия Гуркова живее в скромна панелка

Наталия молела мъжа си да избягат от ЮАР
0

Наталия молела мъжа си да избягат от ЮАР
Наталия Гуркова предпочита сивотата на София пред лукса в Йоханесбург

Мис България 1998 Наталия Гуркова най-вероятно е знаела за схемите, в които е замесен съпругът й и поради тази причина в последно време е предпочела да живее в България – разкриват пред „Уикенд“ запознати с историята на семейството. Избрала е да бъде на сигурно място, в случай, че се случи нещо лошо с мъжа й, както и стана. Красавицата е записала дори децата си – 9-годишната Джорджия и 5-годишния Кристиян, в българско училище – отбелязва изданието.

Към днешна дата красавицата и потомството й обитават панелка в столичния квартал „Младост“, където някога живеела майка й. Домочадието се изхранвало предимно с готови храни. Наталия Гуркова редовно излизала в квартала по анцуг, без грим и с вързана на опашка коса. Тя пазарувала в близкия магазин, като редовно се спирала пред витрината с готови храни.

„Наталия няма вид на богаташка съпруга. Не е нормално да напуснеш имението си в ЮАР, да се лишиш от слугите и да заживееш скромно в София. Тя дори се облича евтино. Всеки може да я види в мола на Цариградско шосе. Това е странно за жена на милионер. Дано не наследи дългове от съпруга си, вместо мини и диаманти“ – коментират в бизнес средите.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.